Köpvillkor

Allmänna villkor

Kunduppgifterna ska vara korrekta och alla obligatoriska fält ifyllda. Du får enbart handla i ditt eget namn. Försäljning sker enligt konsumentköplagen (SFS 1990:932), köplagen (SFS 1990:931) samt distansavtalslagen (200:274). Du hittar mer information hos Konsumentverket.

Frakt

Vi har fri frakt på beställningar över 1 000 kronor

Leveransvillkor och montering

Leverans

Vi skickar varorna nästkommande vardag efter beställd order och leverans sker med fraktbolaget Seur, leveranstiden är ca 7 arbetsdagar. Godset levereras hem till din eller till ditt närmsta ombud.

Service och Garanti

Du har 2 års garanti på hela sortimentet, Garanti omfattar fabrikations- och materialfel och gäller själva varan - inte eventuella följdskador eller slitage. Skador orsakade av felaktig användning, försummelse, otillräcklig skötsel och underhåll är undantagna från garantin. Vid returer under garantin så ansvarar kunden själv för själva emballaget dock så står Paellapannor för fraktkostnaden.

Ångerrätt

Du har enligt gällande lag rätt att ångra ditt köp inom 14 kalenderdagar från det att du tagit emot varan. Ångerrätten regleras i Distans- och hemförsäljningslagen. Du hittar mer information hos Konsumentverket. Varan ska returneras oanvänd och oskadad i originalförpackning. Bifoga också följesedel och kvitto. Du står för returfrakten och eventuella transportskador. Ofullständigt frankerade paket och paket skickade mot postförskott löser vi inte ut.

Reklamationsrätt

På samtliga produkter har du lagstadgad reklamationsrätt i 3 år efter det att du har tagit emot varan.

Vi garanterar att de varor du beställt är felfria vid leveransen. Skulle du få en defekt eller fellevererad vara ska du kontakta Paellapannor.se så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar om varan är skadad vid leverans. Vi står självklart för frakten vid felleveranser samt reklamationer.

Betalningsvillkor

Faktura

När du väljer att betala mot faktura sker en kreditupplysning på ditt personnummer. Även en jämförelse mellan personnummer och folkbokföringsadressen görs för att säkerställa att personen verkligen är den han utsäger sig för att vara, en faktureringsavgift på 29 kr tillkommer på alla fakturabeställningar. Betalningsvillkor 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med (det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr) samt dröjsmålsränta med 2 % per månad + gällande referensränta.

Konto / Delbetalning

Vi erbjuder två olika sätt för att delbetala din faktura. Via kontoalternativet kan du betala 1/24 av totalbeloppet eller minst 50kr per månad (i upp till 24 månader). Fullständiga kontovillkor finns att läsa här: https://klarna.com/pdf/kontovillkor.pdf

Det andra alternativet är att delbetala till en fast månadskostnad i 6,12 eller 36 månader. Du avgör själv vilket utav de olika alternativen som passar bäst för dig. Vid båda alternativen tillkommer alltid en faktureringsavgift på 29kr.

Båda delbetalningsalternativen sköts av vår samarbetspartner, Klarna AB. Det sker en kreditprövning eventuellt en kreditupplysning på ditt personnummer när du väljer att delbetala. Vid kreditupplysning skickas en kopia på denna per post.

Uppläggningsuppgifter

3 mån: 95 SEK

6 mån: 295 SEK

12 mån: 395 SEK

36 mån: 395 SEK

Kortbetalning (VISA/Mastercard)

Väljer du att betala mot bankkort/Betalkort så tillkommer det ingen extra avgift för betalningsformen. Vi accepterar för närvarande enbart VISA och MasterCard. När du betalar med kort hanteras betalningen av vår betalningspartner PayEx för att garantera snabb och säker betalning.

Paellapannor sparar ALDRIG några uppgifter gällande ditt kontokort! All information skickas krypterad via säkrade servrar (SSL/HTTPS) PayEx ansvarar för att all betalningsinformation hanteras enligt gällande PCI-standard (läs mer om vad PCI DSS innebär här).

Orderbekräftelse

När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en bekräftelse via e-post med information om din beställning. Ta för vana att alltid kontrollera din orderbekräftelse så att allt ser OK ut, skulle det vara något du undrar över så kontakta vår kundtjänst omedelbart. Det är bra om du sparar order- bekräftelsen för att ha till hands vid eventuella kontakter med kundtjänst, när du kontaktar oss är det bra om du har kundnr/ordernr antecknat. Vill du annullera eller ändra något i din order så ber vi dig att höra av dig till vår kundtjänst så snart som möjligt. Då våra leveranser sker så fort som vi hinner så är det dessvärre inte alltid så att vi har möjligt att ändra i ordern, men vi kollar gärna på det åt dig!

  • Fri frakt vid köp över 1000:-
  • Säkra betalningar
  • 0723 - 247520